FOTO KUD Donji Vidovec na godišnjoj priredbi ispunio Dom kulture

Kada KUD Donji Vidovec nastupa pred svojim gledateljima dvorana mjesnog Doma kulture biva pretijesna za sve znatiželjnike. Tako je bilo i u nedjelu, 7. siječnja u popodnevnim satima na tradicionalnoj godišnjoj priredbi društva.

Na njoj su se predstavile sve djelatne sekcije društva s programom kojim su lani 'pali i žarili' pozornicama Međimurja, izvan njegovih granica i granica Lijepe Naše. Kao što su tim programom oduševljavale pobornike kulturno umjetničkog stvaralaštva koji gaje drugi melos, ples i govor tako su oduševili i svoje sumještane.

U dvosatnom programu vidjeli smo starije i mlade plesače, starije i mlade tamburaše, glumce, male recitatore, a posebno nas je oduševio vokalni solist Alojzije Nestić.

Zasluge ta tako 'uštimani i ušminkani' program pripadaju voditeljima sekcija u društvu: Nikoli Matulinu, Gordani Zvošec, Ivanki Crnković i Moniki Cenko.

Program priredbe je vodila Martina Lukša. Sudeći po viđenom i njezinim riječima KUD očekuje mnogo truda i rada za nastupe koji su pred njima.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Blok zanimljivosti: Beyonce zapalila internet objavivši da nosi blizance
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.