DINO MERLIN srušio rekord dvorane u Zadru, na redu Arena Varaždin

Sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin ponovno je trijumfirao, ovoga puta u Zadru. Unaprijed rasprodana Arena 'Krešimir Čosić' nikad nije bila ispunjenija u deset godina otkako je sagrađena. Bio je to po svim pokazateljima rekord popularnosti.

>>> ULAZNICE U PRODAJI Dino Merlin zapjevat će u Areni Varaždin

Slavni umjetnik uzvratio je razdraganoj publici festivalom glazbenih emocija. Više od dva sata deset tisuća ljudi uglas je pjevalo sada već legendarne evergreene iz njegove bogate karijere pa i ne čudi što je kraj koncerta čak četiri puta odgađan jer su vjerni obožavatelji Dinu gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis. 

- Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu, kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon koncerta dok je još u garderobi sređivao dojmove sa subotnjeg spektakla. 

A iako je možda pomislio da je silaskom sa bine završila njegova posebna zadarska zvjezdana večer, kasnije se predomislio. Nekoliko stotina najvjernijih obožavatelja blokiralo je izlaz iz garderobe želeći se slikati sa svojim idolom. Bilo je tu majki, baki, djevojaka, ali i mladića koji su uz Dinine pjesme rasli i zaljubljivali se. 

Nakon uspješnih Arena u Splitu, Zagrebu, Osijeku, Puli te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu, idući susret sa svojom publikom, Dino Merlin potvrdio je 3. ožujka u Areni Varaždin. 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'La La Land' osvojio najviše kipića, ali ne i sve ključne: Oscar protekao u sjeni velikog gafa
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.