DANI ŠIBE I RIBE uz Vatru, Bosutske bećare i C.I.C.E

Započele su intezivne pripreme za najveću kotoripsku manifestaciju Dani šibe i ribe koja će se ove godine održati na prostoru kod nove škole 27. i 28. svibnja.

Općinski čelnici, načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki, dogovaraju program, a želja im je uvesti i neke novine. Otkrili su nam da nas očekuje puno dobre ribe i zabave ispod velikog šatora.

Tako će u subotu već od popodnevnih sati Kotoripčane i njihove goste zabavljati Tamburaški sastav 'Cure iz centra' - popularne C.I.C.E. U večernjim satima očekuje nas besplatni koncert nadaleko poznatog virovitičkog-benda Vatra kojeg predvodi frontmen Ivan Dečak.

Nedjelja je rezerivarana za Bosutske bećare, tamburaše iz Vinkovaca. "Želim te noćas", "Samo me jednom pogledaj" i "Sad kada došla si" najveće su njihove uspješnice. Dobra zabava je zagarantirana, a detaljan program Dana šibe i ribe bit će uskoro poznat.

Tako se nastavlja započeta tradicija da uz dvije najveće općinske manifestacije - Dani šibe i ribe te Dani Općine, u Kotoribu dolaze poznata glazbena imena. Lani je u svibnju koncert imao Dražen Zečić, dok su u rujnu, kada Općina slavi svoje dane, koncert održali Hladno pivo i klapa Kampanel.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Blok zanimljivosti: frcaju iskre na relaciji bivših supružnika Nives Celzijus i Dina Drpića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.