'ZRĆE' U TURČIŠĆU Nikola Kolarić napravio bazen od bala slame

Dok mnogi godišnje odmore provode na plažama diljem Jadrana, dio Međimuraca se rashlađuje na lokalnim rijekama i kupalištima. Ipak, ima i onih koji su nešto inovativniji, a jedan takav slučaj zabilježili smo u Turčišću.

Naime, Nikola Kolarić, student treće godine menadžmenta turizma i sporta, za potrebe proslave svog rođendana odlučio je u svom dvorištu napraviti, kako u šali kaže, drugo Zrće. Nikola uz fakultetske obaveze pomaže i na obiteljskom gospodarstvu s kojeg je iskoristio potrebnu mehanizaciju i materijal za izradu velikog bazena.

- Ideju za izradu bazena dobio sam kod kolega u Austriji i Njemačkoj pa sam se i ja odlučio na izradu, kako bih malo začinio proslavu svog rođendana, kaže nam Nikola.

Izgradnja bazena trajala je cijeli dan, od jutra do mraka. Iskoristio je čak 14 rolo bala slame koje su povezane s dva zatezna remena, a unutar bala stavio je 3 sloja najlona. Nakon ulijevanja vode, spojio je i filter za filtraciju vode.

- Zasad je bazen namijenjen samo za privatnu upotrebu i moje prijatelje. Tko zna, možda se u budućnosti odlučimo na organizaciju zabave i za širu javnost jer već sada planiramo napraviti puno veći bazen od ovog, govori Nikola.

Uz Nikolu, na 'Zrću' u Turčišću uživaju još i Slavko, Krešimir, Deni, Vanja i Leon, a vesela ekipa složna je kako se ovo pokazalo odličnim rješenjem za nesnosne vrućine.

Ne sumnjamo da će bazen još neko vrijeme biti u upotrebi jer se vrućine nastavljaju i idućih dana.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Tri, dva, jedan - kuhaj!': usprkos svađama, Ana i Sara priznaju da se neizmejrno vole
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.