VRATIŠINEC Bogat program uz Dane općine - Križovo 2017.

Sve je spremno u Vratišincu za proslavu i obilježavanje svojih Dana općine, ali i obilježava blagdan Uzvišenja svetog Križa, župnog patrona župe s kojom općina duge godine odlično surađuje.

Program započinje u 18 sati u župnoj crkvi gdje će se služiti Sveta misa kojoj će nazočiti općinski čelnici i vijećnici. Središnji događaj je Svečana sjednica Općinskog vijeća koja će u Domu kulture 'Dr. Vinka Žganca' započeti u 19 sati uz kulturno-umjetnički i zabavni program.

Slijedećeg dana u subotu, 16. rujna događanja su na igralištu NK Sokola u Vratišincu, a bit će sporta, zabave i druženja. Dani Vratišinca završavaju u nedjelju, 17. rujna u Gornjem Kraljevcu od 16 sati na igralištu NK Napredak održavanjem Seoskih igara te zabavom za sve posjetitelje.

Mihael Grbavec, predsjednik Općinskog vijeća i Zdravko Mlinarić, pozivaju žitelje općine i njihove prijatelje na Dane općine kako bi u zajedništvu proslavili praznik i blagdan, kao i uspjehe koji su ostvareni i najavili nova događanja u nadolazećim danima, mjesecima i godinama.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Predsjednica zapjevala, narod zaplakao: evo kako zvuči kad političari puste 'zvonke glasiće'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.