VIDEO I FOTO 'Udri po pedali' od Varaždina do Svetog Martina

'Udri po pedali' naziv je rekreativne biciklijade koju je varaždinski TTS Sport centar organizirao u suradnji s brojnim partnerima. Biciklisti su jutros startali u Varaždinu kod TTS-a, a pedalirali su sve do Termi Sveti Martin uz kontrolne točke u Aquila Fitness Centru u Čakovcu i Murskom Središću.

Naša kamera ‘uhvatila’ ih je prilikom prolaska kroz Čakovec.

- Za sve žestoke sudionike biciklijade, osim gratis graha na cilju, organizirali smo kupanje na bazenima s kuponom 1+1 gratis. I dok će se neki kupati, ekipa TTS Sport centra odradit će i pokazni trening CrossFita na koji se svi možete priključiti, ili ih samo gledati iz bazena, a atmosferu će zagrijati i Zumbice s nekoliko svojih koreografija - kažu organizatori.

Ekipa TTS Sport centra odradit će i pokazni trening CrossFita na koji se svi mogu svi priključiti, ili ih samo gledati iz bazena, a atmosferu će zagrijati i Zumbice s nekoliko svojih koreografija.

Osim toga, simboličnom donacijom možete doprinijeti i projektu udomljavanja pasa iz čakovečkog Azila Prijatelji, a nakon dobrog osvježenja čeka vas još i after party u Pubu Potkova - LifeClass Terme Sveti Martin, gdje od 19 sati zabavlja Arena band.

Posh Spice nije bila ni najmanje oduševljena kad su joj novinari krenuli fotografirati djecu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.