UČENICI OŠ Gornji Mihaljevec na stručnoj ekskurziji u Klagenfurtu

Učenici OŠ Gornji Mihaljevec 31. listopada 2017. bili su na stručnoj ekskurziji u Klagenfurtu u Austriji.

Put je bio svojevrsna nagradna ekskurzija na koju su priliku imali ići oni učenici koji postižu odlične rezultate u učenju njemačkog jezika te polaznici dodatne nastave njemačkog jezika, povijesti i esperanta.

U pratnji svojih učitelja njemačkog jezika Marte Lončar – Vinković i Gorana Mikulana te drugih učitelja i djelatnika škole, učenici su razgledali svjetski poznati Minimundus u Klagenfurtu, prošetali prekrasnim Europaparkom do jezera Wörtersee.

Nakon toga je slijedio razgled centra Klagenfurta u pratnji lokalnog vodiča na njemačkom jeziku. To je bila prilika da malo napregnemo svoja znanja razumijevanja njemačkog i naučimo kako je nastao Klagenfurt i jezero na kojem on leži, kao i druge znamenitosti ovog prelijepog srednjeeuropskog grada.

Slobodno vrijeme su prema vlastitim željama proveli u centru grada te sa vratili kući puni dojmova i vrećica sa suvenirima, te sa pokojom riječi njemačkog više.

Ovakvu stručnu ekskurziju organiziraju svake druge godine te je ovo sada bila treća po redu. S veseljem očekuju nova putovanja!

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.