TZ MEĐIMURJA MDS proziva bez provjerenih točnih činjenica

Uništena turistička tabla kod Donje Dubrave, o kojoj smo jučer pisali temeljem prozivke Međimurskog demokratskog saveza odnosno njenog predsjednika Željka Pavlica, izazvala je reakciju u Turističkoj zajednici Međimurske županije gdje smatraju da je o tome bilo preuranjeno javno prozivati odgovorne, a da nije provjerena točna informacija.

>>> MDS Ružna dobrodošlica u hrvatski cvjetnjak

- Naime, navedena tabla (turistički pano) dobrodošlice na ulazu u Međimurje kod Donje Dubrave, prema informacijama koje je dobila Turistička zajednica Međimurske županije (nadležna za čak 10 ovakvih tabli diljem Međimurja – na svakom ulazu u Međimurje), bila je dio prometne nesreće, u kojoj se osobni automobil zaletio u tablu.

Nova tabla je naručena istog trena kada smo o tome obaviješteni i prije nego li je MDS pisao priopćenje i napravio, naravno, nekoliko fotografija oštećenj - ističu u TZ Međimurske županije i potvrđuju kako će tabla u najkraćem roku biti zamijenjena, jer je i njima u interesu da ulaz u Međimurje svima bude što ugodniji i ljepši, ali i da se na ulazu nalaze reprezentativne table, zbog čega se i ušlo u ovaj projekt, vrijedan oko 100 tisuća kuna, a kojeg su 2014. realizirale Međimurska županija, odnosno Turistička zajednica Međimurske županije.

Valja napomenuti kako su ostali turistički panoi u urednom stanju.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.