Povezane vijesti
  
OŠ DRAŠKOVEC Valentinovo za pet!

OŠ DRAŠKOVEC Valentinovo za pet!

Odrasli kažu: "Ljubav je teška.",a ja im kažem: "To je greška!". Uvijek ću misliti da nije takojer ja volim vrlo lako! Da je lako voljeti ili barem...

SVETI MARTIN Okviri u obliku srca za najljepše poruke i trenutke

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri je povodom Valentinovog omogućila mještanima, posjetiteljima i turistima stvaranje prekrasnih uspomena i fotografija u centru Svetog Martina i u Termama sveti Martin.

Naime, radi se o postavljenim okvirima u obliku srca unutar kojih se svatko može fotografirati i na koje se svatko može potpisati ili ostaviti određenu poruku svojim najbližima i najdražima.

Ivana Knez, direktorica TZ Sveti Martin je htjela svima koji su zainteresirani omogućiti stvaranje lijepih uspomena uz simboličan okvir u obliku srca povodom mjeseca ljubavi.

- Okvire u obliku srca s posebnim porukama ćemo nakon veljače postaviti u labirint ljubavi u Žabniku uz Centar za posjetitelje i mlin na Muri kako bi se i tokom nadolazećeg proljeća posjetitelji mogli fotografirati i upisivati poruke najdražima - kažu u TZ.

Načelnik općine Dražen Crnčec podržava postavljanje okvira u obliku srca i nada se da će brojni turisti sa sobom, osim prekrasnih doživljaja stvorenih u toj destinaciji, sa sobom ponijeti i fotografije sa najdražima unutar srcolikog okvira.

Na fotografiji su Barbara Perčić, stručna suradnica TZ-a i Dejan Krajačić, djelatnik Općine koji je i izradio okvire.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kako su Aleksandar i Ivan iz ELFS-a postali rivali: pogledajte kakvom smo ih testu podvrgnuli
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.