ROTARY KLUB ČAKOVEC Nagrade za najbolje maturante čakovečkih škola

Rotary klub Čakovec organizira svečanost uručivanja nagrada najboljim maturantima čakovečkih srednjih škola. Svečanost će se održati u ponedjeljak, 18. lipnja od 19 sati u atriju dvora Staroga grada Zrinskih u Čakovcu.

Tradicionalna je to akcija čakovečkih rotarijanaca, kojom se potiče nadarene učenike da nakon završene srednje škole nastave obrazovanje na visokim školama i fakultetima.

Petnaesta je ovo godina odabira i nagrađivanja najmaturanata. Dosad je ova priznanja čakovečkog Rotary kluba primilo 80 mladih Međimuraca, od kojih su brojni već stekli fakultetske diplome, dok su neki još na studiju. Svi su uzorni studenti, među kojima ima i dobitnika dekanskih i rektorskih nagrada.

Rotary klub Čakovec proglašava najmaturante temeljem nominacija iz svih srednjih škola uz suradnju s njihovim ravnateljima i pedagozima.

Najboljima će biti uručene novčane nagrade te plakete i diplome Rotary kluba. Svečanosti će biti nazočni njihovi roditelji, razrednici i ravnatelji škola.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

S Damirom Urbanom u RTL Direktu o njegovoj ulozi u predstavi 'Antigona' i korizmi: 'Čistim se vjerojatno odlaskom na WC školjku, ali na nekakav klasičan hrvatski način'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.