OPĆINA SELNICA u znaku je Vukovara i obljetnice njegove tragedije

Ovih dana Općina Selnica u znaku je više događanja vezanih uz hrvatski Grad Vukovar i obljetnicu njegovog zauzimanja od strane neprijateljske JNA i srpskih zloćinačkih skupina.

Tako je Općine Selnicu pohodila Mirjana Mikulić, ravnateljica Dječjeg vrtića Leptirići u Vukovaru, koja je tako uzvratila na ljetošnji posjet ravanteljice Dječjeg vrtića Dječja mašta Čakovec Grozdane Žagar i njezinih djelatnica u vrtićima Dječja mašta, Bambi, Pinokio i Leptirići, Vukovaru, gdje je dogovoreno prijateljstvo i suradnja.

Ravnateljice Žagar i Mikulić, te odgajateljice skupa s načelnikom Općine Selnica Ervinom Vičevićem, neumornim skrbiteljim za sve dobro što je vezano uz Domovinski rat i poglavito Vukovar, pohodili su Varaždin i Čakovec te razgledali njihove znamenitosti.

Slijedeći događaj je dolazak djece iz Vukovara u Selnicu i vrtiće u sastavu Dječja mašta. Općina Selnica se priprema za ovogodišnje obilježavanje pada Grada heroja Vukovara od strane neprijatelja.

U petak 17. studenog na uočnicu ovog značajnog događaja u 17 sati u župnoj crkvi u Selnici služiti će se Sveta misa za sve žrtve Vukovara i Domovinskog rata. Nakon mise u Društvenom domu Stara škola) pokraj crkve bit će prikazan film Ovčara-neispričana prića, a potom slijedi kolona prema Spmeniku žrtava Domovinskog rata u središtu Selnice gdje će biti zapaljene svijeće i položeni vijenci.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

PlayStation VR recenzija: Zavirite u budućnost gaminga
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.