FOTO Što je policija radila u čakovečkom Paladinu?

Proteklog petka, 10. studenoga u Čakovcu, u ugostiteljskom objektu Paladin policijske službenice Policijske uprave međimurske u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti provele su preventivnu akciju 'The Honest Truth', na temu 'Alkohol i droga'.

Tijekom akcije u ugostiteljskom objektu postavljen je baner, dok se na TV prijamnicima puštao video spot s korisnim savjetima o najčešćim uzročnicima prometnih nesreća.

Prilikom posluživanja pića stavljeni su podmetači s porukama vezanim uz alkohol i drogu. Posjetitelji lokala, ukoliko su konzumirali alkohol, mogli su se podvrći alkotestu, kojom prilikom su policijske službenice mlade ukratko informirale o opasnosti konzumiranja alkohola i droga prilikom upravljanja vozilom. 

Ova akcija provodi se u cilju senzibiliziranja mladih vozača da ne konzumiraju alkohol i drogu ukoliko poslije sjedaju za upravljač vozila.

Također ovom akcijom na jedan pristupačniji način likovima iz kampanje želi se mlađoj populaciji probuditi svijest o uzročnicima prometnih nesreća i posljedicama koje uslijed njih nastaju te kako se zapravo malim promjenama mogu spasiti životi.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dunjina Prognoza: Kako je Tomislav Jelinčić 'upao' Dunji za vrijeme emisije uživo
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.