Povezane vijesti
SJEDNICA Vijeća HOO-a u petak u Atonu

SJEDNICA Vijeća HOO-a u petak u Atonu

Sjednice Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora održat će se ovog petka 23. ožujka s početkom u 11:00 sati u NGC Aton u Nedelišću. Uz članove 'hrvatske s...

FOTO Potepanje u Nedelišću i Pribislavcu - žene se Darija i Alen!

Darija i Alen odlučili su jedno drugome reći DA. A da se spremaju svatovi mještani su mogli zaključiti po današnjem izgledu dvorišta mladenaca u Nedelišću i Pribislavcu.

Društvo i rođaci potajno su dogovorili noćnu akciju potepanja. Dvorišta su ubrzo postala neprepoznatljiva, a domaćine je ovog nedjeljnog jutra dočekao itekako veliki posao čišćenja i odvoza.

- Čišćenje je još uvijek u tijeku, a obavljaju ga mladenci i roditelji uz nadzor i podršku potepača. Da su oni nama pomogli navečer, pomogli bi mi sad i njima - kažu u šali.

U dvorištu nema čega nema, a ekipa nam je poslala nekoliko fotografija s njihovog noćnog pohoda. Bilo je tu slame, vapna, stiropora, perja, papira, folije, wc papira...

- Od materijala koje bi budući mladenci mogli u budućnosti upotijebiti uzeli smo dječje guralice, wc školjku, klimu, raznoraznu odjeću i obuću, plastične boce, čepove i još puno toga - kažu potepači.

Mladencima, Dariji i Alenu, želimo sretan brak s puno ljubavi!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Pozadina 13. mjesta Jacquesa na Eurosongu: dobrosusjedski glasovi izostali
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.