FOTO Plesačice Vivone osvojile zlato i broncu!

Ovog se vikenda održavalo veliko ESDU Croatia 2017. plesno natjecanje na koje se mogu, osim hrvatskih, prijaviti i plesači iz drugih zemalja. Nastupalo je više od 2000 plesača iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva.

Čakovečki plesni studio Vivona već dvije godine nastupa na tom natjecanju, svaki puta vrlo uspješno te se vraćaju s medaljama oko vrata. Ovoga puta zlatni pehar osvojile su u kategoriji suvremenog plesa u kategoriji djece za čiju je koreografiju zaslužna iskusna trenerica Petra Kovač.

Broncu su osvojile duo juniorke Anja Višnić Rajna Medimurec u koreografiji mlade i ambiciozne trenerice Tajane Vidović. Treba napomenuti vrlo kvalitetan solo nastup Sashe Goričanec, tria Željke Vincetić, Nele Pečarko i Nike Varga te skupne koreografije juniorki i seniorki koje su bile u izuzetno jakoj konkurenciji.

Važno je reći da su one tek ulaznog godišta u kategoriji pa imaju šansu uz marljivo treniranje idućih godina. Dobru organizaciju i podršku oko svega omogućila im je voditeljica Vivone Karmen Kovačević Jambor uz potporu trenera i roditelja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Voditelj na modela nanosio losion, počeo ju čudno dodirivati: bijesna djevojka šakama ga naučila lekciju
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.