FOTO Odjelu pedijatrije donirani aparati vrijedni više od 70 tisuća kuna

Udruga Veliko srce Malom srcu neprofitna je humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima.

U srijedu, 11. travnja na Odjelu pedijatrije održana je donacija potrebitih aparata za efikasniji postupak liječenja pacijenata.

- S ponosom mogu reći da smo nakon godinu dana prikupljanja donacija skupili 71.630 kuna. Prikupljen smo novac usmjerili na kupovinu potrebitih aparata u dogovoru s Odjelom Pedijatrije, rekla je Gordana Prebeg, voditeljica međimurske podružnice udruge Veliko srce malom srcu i zahvalila se svim donatorima.

Odjelu Pedijatrije donirana je ultrazvučna sonda, holter tlaka, pulsni oksimetar, tri digitalne vage i aspirator. Ova je hvalevrijedna donacija treća je po redu i najveća koju je udruga prikupila za Županijsku bolnicu Čakovec.- Ovakva je donacija za nas iznimno vrijedna zato što će poboljšati dijagnostiku i liječenje naših malih pacijenata, zahvalio je voditelj Odjela za pedijatriju dr. 
Dejan Balažin.

Ovim putem Prebeg poziva na humanitarnu predstavu u Centar za kulturu Čakovec koja će se održati danas u 19 sati. Glavni izvođači predstave su Dora Fišter Toš i Janko Popović Volarić.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Svi pričaju o nastupu Lady Gage na Super Bowlu: Je li i vas oduševila?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.