FOTO Međimurski slatkiši u Kotoribi proslavili prvi rođendan

Svoju prvu godišnjicu rada 'Međimurski slatkiši' proslavili su na poseban način - na veselje svoj djeci, roditelja i gostiju koji su se odazvali njihovoj proslavi.

Prekrasan ambijent uz slasne delicije koje su pripremili sami roditelji uz pomoć donacija na ribnjaku SRD 'Vidra' u Kotoribi dali su poseban štih ovoj proslavi čemu mogu posvjedočiti svi koji su se odazvali i to njih šezdesetak što domaćih što gostiju.

Zadovoljstvo nisu krili gosti iz Samobora, Bjelovara, Zagreba kao ni obitelji s djecom iz svih krajeva Međimurja, a i šire. Dopredsjednik Hrvatskog saveza Dijabetičkih udruga Velimir Mirt izrazio je veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima ove udruge i zaželio još puno dobrih rezultata i uspjeha u radu, te je i sam aktivno sudjelovao u veselom i zaigranom poslijepodnevu na ribnjaku.

Damir Kečkeš, medincinski tehničar koji je i sam roditelj djeteta oboljelog od dijabetesa održao je radionicu te educirao roditelje o načinu primjene GlucaGena u slučaju teških hipoglikemija kad je oboljeli bez svijesti.

Skakanje u vreći, povlačenje užeta, nogometne sposobnosti, karaoke, ribolov samo su djelić onoga što je ova udruga pripremila svima koji su se odazvali proslavi i na taj način podržali njezin velikodušni rad za dobrobit najslađe djece u Međimurju.

Udruzi je trenutačno najveći problem nedostatak vlastitog prostora jer se pokazuje potreba za mjesečnim dežurstvima gdje bi se roditelji djeceoboljele od dijabetesa mogli informirati o novostima.

- Ovim putem zahvaljujemo se svim donatorima koji su pomogli svojim donacijama, roditeljima i gostima na odazivu, te domaćinu Đuri Horvatu koji nas je ugostio na ribnjaku - kaže Željka Đeri, predsjednica 'Međimurskih slatkiša'.

Posh Spice nije bila ni najmanje oduševljena kad su joj novinari krenuli fotografirati djecu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.