DVD DONJI MIHALJEVEC Mladež krenula s pripremama, ciljevi su veliki

Dolaskom ljepšeg vremena i DVD Donji Mihaljevec je potaknuo svoje najmlađe članove na prve treninge za novu natjecateljsku sezonu.

Tako su počeli treninzi pripadnika pomlatka kojima je mentor Božidar Vlah i mladeži s njihovim mentorom Dejanom Kočišem. S obzirom da je protekla godina bila izuzetno uspješna, najuspješnija do sada, ove godine su visoko postavljeni ciljevi koji bi se trebali ostvariti nakon odrađenih pripremnih treninga.

Tijekom 2017. godine DVD Donji Mihaljevec je ukupno sudjelovao na 12 natjecanja s ukupno 26 natjecateljskih ekipa te su bili domaćini natjecanja pod nazivom '5. Dravski kup' koje je održano u lipnju.

Na tim svim natjecanjima postignuti su odlični rezultati i, kako sami kažu, nalaze se u samom vrhu međimurskog vatrogastva s obzirom na tako malo selo gdje vježba preko 90% djece osnovnoškolskog uzrasta.

- Ove sezone imat ćemo u svakom uzrastu najmanje po jednu ekipu i to pomladak žene i muški te mladež žene i muški, kažu u DVD-u Donji Mihaljevec.

Svakako, nisu bitni samo ostvareni rezultati već i pozitivna atmosfera koja vlada na vježbama i natjecanjima te to smatraju ključem svojeg uspjeha.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.