DRUŠTVO multiple skleroze Međimurja okuplja 85 članova

U subotu, 18. ožujka 2017. godine u Restoranu 'Lipa' Nedelišće održana je redovna godišnja izvještajna skupština Društva multiple skleroze Međimurske županije.

Na skupštini su se okupili članovi Društva i članovi njihovih obitelji, zaposlenice Društva te gosti Marija Ciglar, predsjednica Udruge slijepih Međimurske županije i predsjednica Saveza udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije, koordinatorica spomenutog Saveza Ivana Petković i Jurica Horvat predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca.

Predsjednik Društva Ivan Škec pozdravio je sve prisutne te sa svojim suradnicima objavio godišnji i finaicijski izvještaj za 2016. godinu, te predstavio operativni i financijki plan za 2017. godinu. Također se zahvalio svima na podršci i pomoći koje je dobio u proteklih godinu dana kako je postao predsjednik.

Društvo multiple skleroze Međimurske županije okuplja 85 članova oboljelih od ove neurološke bolesti s područja Međimurske županije, te ima zaposlene tri osobne asistentice i tri gerontodomaćice koje pomažu teško pokretnim članovima.

Društvo provodi dva trogodišnja programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, te ističu vrlo dobru suradnju sa lokalnom i regionalnom samoupravom.

Društvo će također uskoro zaposliti i pet novih osobnih asistenta za pet najpotrebitijih korisnika putem dvogodišnjeg programa financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Dosada? dječak se srušio na vjenčanju, nećete vjerovati što je nakon toga rekao
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.