BESPLATNA RADIONICA Uloga web stranica u jedinicama lokalne samouprave

Lokalna Hrvatska, Hrvatska zajednica županija, Udruga gradova u RH, Udruga općina RH i Međimurska županija pozivaju na besplatnu dvosatnu radionicu 'Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave' koja će se održati u četvrtak, 14. rujna od 13:30 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u Velikoj vijećnici Međimurske županije, na adresi Ruđera Boškovića 2, Čakovec. Organizatori mole da im se dolazak potvrdi mailom radionice2017@lokalnahrvatska.hr ili na web stranici http://lokalnahrvatska.hr/radionice2017.

Mnogima JLS mogućnosti i uporaba internet stranica djeluju još uvijek „prekomplicirano“, a zakoni ih sve više zahtijevaju. Pokušat će se objasniti jednostavnost pristupa te potencijal dobrih web stranica JLS. Na prvom dijelu radionice bit će govora o internet zahtjevima „Zakona o pravu na pristup informacijama“, poželjnim načinima postavljanja na stranice, uz savjete o što jednostavnijoj organizaciji podataka i postizanju što veće ocjene transparentnosti.

U drugom dijelu govorit će se o webu kao sredstvu promocije života i potencijala lokalne zajednice u nacionalnom okružju te primjeni i koristi društvenih mreža. Uz napomene o zakonskim obvezama, primjere, prijedloge i savjete ova će radionica koristiti svima koji se u JLS brinu o komunikaciji s građanima putem web stranica.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Polaroid slavi sedamdeseti rođendan: evo kako se s legendarnim fotoaparatom snalaze klinci
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.