ŽC 112 Tri su osobe ozlijeđene u slijetanju auta kod Štrukovca

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 60 poziva. Od toga je 24 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (10) i hitnoj medicinskoj pomoći (6). Od jučerašnjih događaja izdvajaju tri dojave.

U 18:12 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi iz kuće u Čakovcu. U 20:57 ŽC 112 Čakovec zaprimio je Rješenje o uspostavi izvanredne obrane od poplava na rijeci Muri.

U 22:22 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog vozila na DC209 Štrukovec - Mursko Središće. Tri su osobe ozlijeđene i zbrinute u ŽB Čakovec. Radi očevida cesta je bila zatvorena za sav promet od 22:32 do 22:55 sati.

Na snazi je izvanredna obrana od poplava na rijeci Muri. Vodostaj Mure u Murskom Središću u 06:00 sati bio je 428 cm i lagano je u opadanju. I dalje je zatvoren granični prijelaz Sveti Martin na Muri.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 10 poziva. Imali su dvije intervencije, dva su poziva bila lažna a kod 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tko je superpolicajka koja kroti huligane? Za RTL o svojim uspjesima, ali i tko joj je najveći uzor
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.