ŽC 112 Tri prometne nesreće, s dva mjesta nesreće pobjegli krivci

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 95 poziva. Od toga je 30 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć bilo je najviše poziva, njih 16, za policiju 10 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, dok je za ostale službe bilo 4 poziva.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 5 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervenciju, a za 3 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju prometnu nesreću na parkiralištu trgovačkog centra u Čakovcu u Obrtničkoj ulici, o čemu su dojavu zaprimili u 10:17 sati. Osobno vozilo oštetilo je drugo parkirano vozilo te napustilo mjesto nesreće bez zaustavljanja. 

U 13:27 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na parkiralištu trgovačkog centra u Čakovcu u Ulici T. Goričanca. Nepoznato vozilo oštetilo je drugo parkirano vozilo te napustilo mjesto nesreće bez zaustavljanja.

U 01:02 sati zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći na D-3 u Gornjem Kuršancu. Došlo je do naleta nepoznatog vozila na srnu. Vozilo je napustilo mjesto nesreće bez zaustavljanja, a srna je uginula.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Aktivisti koji brinu o migrantima iznijeli teške optužbe na račun policije
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.