ŽC 112 Teško stradala mlada vozačica, kamenom gađali lokomotivu

U protekla 24 sata Župnijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 85 poziva. Od toga je 35 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (18) i policiji (15).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju četiri dojave. U 07:19 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog automobila s ceste u Novom Selu Rok. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako doznajemo 19-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u oštrom desnom zavoju izletjela je izvan kolnika te udarila u drvo, a potom u betonski stup niskonaponske električne mreže. Također, dijelovi automobila odbačeni su i u dvorišnu ogradu.

Mlada vozačica je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da ima teške ozljede, no kako doznajemo, nije životno ugrožena. Više informacija donosimo u ponedjeljak u suradnji s PU međimurskom.

U 15:04 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o oštećenju vjetrobranskog stakla lokomotive (bačeni kamen) u blizini Male Subotice. Vlak je prometovao od Čakovca prema Kotoribi. U 17:41 stigla je dojava o provalu u kuću u Držimurcu, a u 19:53 zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u Sitnicama.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 17 poziva. Jedan poziv je bio lažni, dok za 16 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Slučaj Agrokor: čeka se početak istrage, a Todorić svoj iskaz želi dati britanskim pravosudnim tijelima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.