ŽC 112 Teško stradala mlada vozačica, kamenom gađali lokomotivu

U protekla 24 sata Župnijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 85 poziva. Od toga je 35 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (18) i policiji (15).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju četiri dojave. U 07:19 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog automobila s ceste u Novom Selu Rok. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako doznajemo 19-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u oštrom desnom zavoju izletjela je izvan kolnika te udarila u drvo, a potom u betonski stup niskonaponske električne mreže. Također, dijelovi automobila odbačeni su i u dvorišnu ogradu.

Mlada vozačica je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da ima teške ozljede, no kako doznajemo, nije životno ugrožena. Više informacija donosimo u ponedjeljak u suradnji s PU međimurskom.

U 15:04 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o oštećenju vjetrobranskog stakla lokomotive (bačeni kamen) u blizini Male Subotice. Vlak je prometovao od Čakovca prema Kotoribi. U 17:41 stigla je dojava o provalu u kuću u Držimurcu, a u 19:53 zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u Sitnicama.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 17 poziva. Jedan poziv je bio lažni, dok za 16 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Povijesni susret Donalda Trumpa i Kim Jong Una kao horor verzija kraljevskog vjenčanja
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.