ŽC 112 Sudar u Čakovcu, lopovi ukrali cvijeće s prozora i novac

U protekla 24 sata Županijski cnetar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 62 poziva. Od toga je 26 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (10) i hitnoj medicinskoj pomoći (6).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju nekoliko dojava. U 8:27 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi cvijeća sa prozora obiteljske kuće u Pušćinama, a u 9:38 dojavu o krađi novaca iz obiteljske kuće u Čakovcu.

U 10:31 zaprimljena je dojava o sudaru dva osobna automobila na parkiralištu kod PBZ-a u centru Čakovca kojom prilikom je nastala materijalna šteta.

U 11:06 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o provali u pčelinjak između Palovca i Donjeg Pustakovca, a u 15:01 dojavu o naletu osobnog automobila na srnu na raskršću glavne ceste D 20 prema Orehovici i Maloj Subotici. Srna je uginula.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 7 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva radeći na svojoj parceli bez dozvole srušila cijeli zid susjedne kuće
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.