ŽC 112 Niz požara diljem Međimurja, slijetanje auta u Novom Selu Rok

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 60 poziva. Od toga je 26 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć bilo je najviše poziva, njih 10, za policiju 7 poziva, za vatrogasce 4 poziva, a za ostale službe 5 poziva.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 31 poziv. Za 13 poziva izašli su na intervencije, dva poziva bila su lažna, dok za 16 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju dojavu o požaru trave između Donjeg Kraljevca i Hodošana o čemu su dojavu zaprimili u 11:21 sati. U 15:37 sati zaprimili su dojavu o požaru trave i niskog raslinja kod Dragoslavca.

U 18:48 sati zaprimili su još jednu dojavu o požaru, ovaj put na vikend kućici u Gornjem Kuršancu. Niz dojava o požaru završen je u 21:07 sati kada su zaprimili dojavu o požaru trave i niskog raslinja između Belice i Male Subotice.

U 03:23 sati zaprimili su dojavu o slijetanju osobnog vozila s ceste u Novom Selu Rok, prilikom čega je vozilo udarilo u ogradu. Nastala je samo materijalna šteta.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

U Italiji bi vladu mogli sastaviti tamošnji Živi zid i Hasanbegović: evo kako će to izgledati
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.