ŽC 112 Nesreće u Jurovčaku i Pribislavcu, tri osobe ozlijeđene

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 50 poziva. Od toga je 18 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše pozvia proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (10) i policiji (6). Od jučerašnjih događaja izdvajaju dvije dojave.

U 19:06 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Jurovčaku. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta.

U 19:36 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći između dva osobna vozila u Pribislavcu kraj crkve. U nesreći su dvije osobe lakše, a jedna teže ozlijeđena.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 19 poziva. Za 3 su poziva izašli na intervencije, a za 16 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima, danas, (ponedjeljak, 13.11.2017.) neće biti struje u vremenu od 10:00 do 14:00 sati u Murskom Središću u slijedećim ulicama: Kralja Zvonimira od kbr.4 do 40 parni i od kbr. 5 do 49 neparni i Josipa Šajnovića.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ministarstvo zdravstva o zračenju mobitela: 'Umjesto poziva šaljite poruke'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.