ZBOGOM ANĐELE Prestalo kucati srce mlade Ivane Šavora iz Goričana

Ivana Šavora iz Goričana je krajem 2015. godine, netom prije Božića, saznala da boluje od Non-Hodgkinovog limfoma. Bila je hrabra i ustrajna u borbi protiv zloćudne bolesti. Ipak, tokom utorka, Ivanino srce je zauvijek prestalo kucati.

>>> Pismo hrabre Ivane Šavora (19) iz Goričana: Više od svega želim život

Nakon dugotrajnog liječenja, nadu u oporavak davala je i nedavna transplantacija matičnih stanica. Nažalost, mladoj Ivani nije pomoglo ni to.

- Nadam se da me na kraju ovog mračnog, teškog i bolnog puta čeka svjetlo i život u kojem ću moći sve ono dobro što u meni pršti podijeliti s drugima i tako ih usrećiti. Više od svega želim život, zdravlje, ljubav te istinsku sreću i veselje! - napisala je Ivana u svom pismu prošle godine.

Želja joj se, nažalost, nije ostvarila, ali Ivana će zauvijek živjeti u našim srcima i svima biti vječni uzor i primjer odlučnosti, snage i hrabrosti.

Njeni brojni prijatelji se putem Facebooka opraštaju od nje dirljivim porukama.

- Počivaj u miru draga naša Ivana, sad te anđeli čuvaju. Sad oni uživaju u tvom društvu, vedrini i snazi duha. Budi nam jaka i nasmijana, kakvom ćemo te se uvijek sjećati, jedna je od poruka.

- Malena, danas si dobila predivna krila! Leti i budi nasmijana, kao što si uvijek bila, anđele predivni, još je jedna dirljiva oproštajna poruka.

Ivana, počivaj u miru!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ekskluzivni stenogram! Aleksandar Vučić na svečanoj večeri s predsjednicom Republike: 'Dogovorili smo organizaciju Svjetskog prvenstva, valjda će se Andrej složiti, Ana sluša sve što kažem!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.