VIDEO I FOTO Na šetnici u Šenkovcu pronašli tijelo muškarca

U četvrtak ujutro oko 7.30 sati u predjelu Ksajpa, nedaleko međimurskog Šenkovca, pronađen je leš za sada nepoznatog muškarca starosti oko 50 godina. U tijeku su policijski izvidi, doznajemo u PU međimurskoj.

>>> ŠENKOVEC Pronađen leš nepoznate osobe

Na mjestu događaja, zatekli smo nekoliko policijskih vozila, te policiju koja je obavljala očevid. Tijelo je bilo prekriveno od očiju javnosti a nalazilo se  u polju oko 30 metara od ceste na makadamskom putu, a možda nekih 500-tinjak metara od prvih kuća.

Kako doznajemo od policije, još se ne zna identitet muškarca kojeg je pronašao netko od šetača koji je tom poprilično prometnom šetnicom šetao tog hladnog jutra. Za sad nitko s područja Međimurja ili okolnih mjesta nije prijavio nestanak osobe, pa se pretpostavlja da nepoznati muškarac ne leži dugo na šetnici, pišu 24sata.

- Čuli smo i vidjeli policijske automobile koji su jurili u tom smjeru, no nismo znali što se dogodilo. Tek maloprije smo u selu čuli da je pronađen mrtav muškarac, ali nitko ne zna o kome se radi - rekli su nam mještani, koje je potresao ovaj tragični događaj.

Mnogi Šenkovčani tu šetnicu koriste za rekreaciju ili odlaske na polja pa i obližnju šumu.

Kako doznajemo, na tijelu nesretnog muškarca nisu pronađeni tragovi nasilja, a točan uzrok smrti bit će poznat u petak kada bude obavljena obdukcija. U policiji se nadaju da će do tada biti utvrđen i identitet preminulog.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Novi udar na vozače, ponovno skočile cijene goriva: hoće li Vlada poduzeti korake?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.