VIDEO Fizički napad na policajce, evo što kažu u PU međimurskoj

Dvojica policajaca lakše su ozlijeđena prilikom intervencije u romskom naselju u Murskom Središću. Kako je danas izvijestila PU međimurska, prošlog petka u 14.20 sati u Ulici Sitnice 40-godišnji muškarac fizički je nasrnuo na policijskog službenika koji je došao po dojavi o obiteljskom nasilju.

>>> NEMILI DOGAĐAJ Fizički napali i kamenovali policajce u Sitnicama

Nasilnik je rukom udario policijskog službenika, a maloljetni član obitelji s palicom u ruci zaletio se prema policajcu. Zaustavili su ga u zadnji tren okupljeni mještani, a agresivni mladić potom je nogom udario u stražnji blatobran i oštetio policijsko vozilo.

Dok su privodili 40-godišnjaka, netko je jednog od policajaca pogodio - kamenom. Napadači su svladani i prijavljeni zbog kaznenog djela napada na službenu osobu i prekršaj vrijeđanja policijskih službenika tijekom službenog postupanja.

Uz to, protiv 40-godišnjaka podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja obiteljskog nasilja. Određen mu je i istražni zatvor.

Na današnjoj konferenciji za novinare Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske, detaljnije je opisao nemili događaj koji se dogodio u Sitnicama.

Više saznajte u videu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Gori na krovu zgrade u Novom Zagrebu (4)
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.