VELIKE ŠTETE Lopovi ukrali peć, odjeću, alat, trimer i pilu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo teške krađe.

- Između 25. listopada i 8. studenoga u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao peć na kruta goriva te razne odjevne predmete vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna - kažu u policiji.

Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasnici.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19 i 20-godišnjaci sa šireg područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo krađe.

- U subotu, 11. studenoga u Donjem Kraljevcu, Ulici gornji kraj iz nezaključane garaže ukrali su trimer, razne profesionalne alate, ribolovni pribor i motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Ukradeni predmeti su oduzeti i bit će vraćeni vlasniku.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja - javlja međimurska policija.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Boris Mišević iz centra Kostajnice: voda izbija kroz šahtove, 50-100 kuća odsječeno
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.