VAPAJ ČAKOVČANKE 'Zna li netko gdje je moj otac? Tražim ga već 50 godina!'

U našu redakciju javio se čitatelj Mario Buhanec čija svekrva Erika Blažon traži svog oca gotovo pedeset godina!

Kako tvrdi Erika, traži se Jakob Schwartz. Prenosimo njezin apel:

'Dragi prijatelji, rođaci, poznanici i nepoznati, dobri ljudi - pomozite mi. Ja sam Erika Blažon (rođena Kranjčec Schwartz) rođena 9.2.1965. u Calwu, u Njemačkoj, gdje sam živjela do trećeg mjeseca svog rođenja. Danas živim u Hrvatskoj, u Čakovcu, Ulica Luje Bezeredija 39.

Do danas nisam upoznala svog tatu. On se zove Jakob Schwartz i znam da je živio u Stuttgartu s mojom majkom, kada sam se ja rodila. Majka mi se zove Rozalija Kranjčec. Govorila mi je da imam polubrata Dragana i tetu Sofiju, tatinu sestru, koja je tada također živjela u Njemačkoj (Calw).'

Kako kaže Erika, to je sve što zna o svojoj prošlosti. Njezina mama ima 77 godina i Erika tvrdi da ne želi ništa reći o njezinom tati.

'Za tatu mislim da ima također oko 77, godina, a imam saznanja da je živio i u Sloveniji, tj. u Ljubljani. Cijeli svoj život ga tražim, samo da ga upoznam, da ga zagrlim. Po slici koju mi je on ostavio kao maloj bebi koju je dovezao s tri mjeseca starosti kod tete u Međimurje na čuvanje, uvjerena sam da mu jako sličim.'.

Erika se nada da će ga netko prepoznati.

'Molim vas, ako imate bilo kakvu informaciju o mom ocu ili bilo kojem članu njegove obitelji, da mi javite ili preko Facebooka ili na broj telefona (00385)40 / 364 055. Nadam se da ću ga uz vašu pomoć i pronaći jednog dana jer nada umire zadnja.'

Eriku smo kontaktirali i telefonski te nam je u razgovoru kratko rekla kako je utvrđeno u Njemačkoj da je ona njegova kćer i sve što želi je samo ga vidjeti.

'Meni izgleda da je sve obavijeno nekom tajnom zbog koje ja ne mogu do svog oca.', zaključila je.

Salma Hayek: 'Harvey Weinstein godinama je bio moje čudovište'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.