TURČIŠĆE Ukrali slatkiše i cigarete za 1.800 kuna, policija ih našla

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je devet krađa (dvije krađe u kojima je vrijednost ukradene stvari iznad tisuću kuna te sedam krađa do tisuću kuna), dok teške krađe nisu evidentirane.

Od evidentiranih krađa izdvajaju jednu krađu. U noći s 18. na 19. ožujka u Paragu, nepoznati počinitelj iz nezaključane drvarnice ukrao motornu pilu i time 34-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Policija našla kradljivce koji su krali u Turčišću

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 18-godišnjak s područja općine Mala Subotica i dvojica maloljetnika, počinili kazneno djelo teške krađe.

- Oni su, u četvrtak 9. ožujka oko 23 sata u Turčišću, provalili u trgovinu u sklopu benzinske postaje, vlasništvo privatnog poduzeća te s prodajnih polica ukrali razne slatkiše i cigarete. Nakon aktiviranja alarma udaljili su se mjesta događaja. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.800 kuna.

Tijekom istraživanja pronađen je dio ukradenih predmeta te je vraćen predstavniku oštećenog poduzeća - kažu u policiji.

Prema maloljetnim osumnjičenicima te protiv punoljetnog osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Do kada će rasti cijene goriva? 'Odgovorna država u ovakvim momentima reagira'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.