TURČIŠĆE Ukrali slatkiše i cigarete za 1.800 kuna, policija ih našla

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je devet krađa (dvije krađe u kojima je vrijednost ukradene stvari iznad tisuću kuna te sedam krađa do tisuću kuna), dok teške krađe nisu evidentirane.

Od evidentiranih krađa izdvajaju jednu krađu. U noći s 18. na 19. ožujka u Paragu, nepoznati počinitelj iz nezaključane drvarnice ukrao motornu pilu i time 34-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Policija našla kradljivce koji su krali u Turčišću

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 18-godišnjak s područja općine Mala Subotica i dvojica maloljetnika, počinili kazneno djelo teške krađe.

- Oni su, u četvrtak 9. ožujka oko 23 sata u Turčišću, provalili u trgovinu u sklopu benzinske postaje, vlasništvo privatnog poduzeća te s prodajnih polica ukrali razne slatkiše i cigarete. Nakon aktiviranja alarma udaljili su se mjesta događaja. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.800 kuna.

Tijekom istraživanja pronađen je dio ukradenih predmeta te je vraćen predstavniku oštećenog poduzeća - kažu u policiji.

Prema maloljetnim osumnjičenicima te protiv punoljetnog osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Koncert Gypsy Filharmonic Orchestra u Lisinskom: svirači su članovi pet obitelji, a sviraju bez nota
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.