TUGA U PRELOGU 'U petak je Denis bio kod nas, a sad ga više nema...'

Još u petak poslijepodne Denis je bio kod nas, a danas ga više nema. O, sudbino, što si teška – zavapili su Dragutin i Zlata, djed i baka poginulog Denisa Kalšana (24), pokazujući njegovu sliku.

>>> VIDEO I FOTO U teškoj prometnoj nesreći jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene
>>> VIDEO I FOTO U teškoj nesreći poginuo mladić (24) iz Preloga
>>> PRELOG ZAVIJEN U CRNO U teškoj nesreći poginuo Denis Kalšan (24)

Denis je u petak u pet ujutro s četvoricom mladića sjeo u Audi A5 njemačkih registracija i iz Preloga krenuo prema Čakovcu, pišu 24sata.

U Svetom Križu, u oštrom desnom zavoju, 30-ogodišnji vozač je izgubio nadzor nad autom i s ceste sletio u dvorište. Audi se prevrnuo, srušio zid od betonskih blokova i zaustavio se u gospodarskoj zgradi.

Susjeda je rekla kako Audi gotovo nije imao lijevu stranu. Nesretni Kalšan upravo je s te strane sjedio na stražnjem sjedalu i ispao prilikom prevrtanja. Na mjestu je preminuo.

Vozač je navodno bio pod utjecajem alkohola. On i dva putnika lakše su ozlijeđeni, a treći putnik teže. Vatrogasci su rezali lim kako bi ih izvukli iz auta. Hitna medicinska pomoć sve ih prevezla u bolnicu u Čakovcu.

Mladići su iz Preloga i okolice. Priča se da su noć proveli u lokalu i navodno krenuli na još jedno piće, pišu 24sata.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Spektakularna akcija hrvatske policije: razbili međunarodnu kriminalnu mrežu koja je u zagrebačkim call centrima tjerala 60-ak kineskih robova da rade računalne prevare
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.