TUČNJAVA Pijani dvojac namjerio se na trojicu Roma u dućanu

Pred Prekršajni sud u Koprivnici došlo je pet okrivljenika koji su u dućanu Robin u Koprivnici napravili pravi kaos međusobno se mlateći.

To je bilo u listopadu, oko 22.30. Tamo su se 61-godišnjak i 45-godišnjak sukobili s trojicom Roma, s tim da je sve započeo prvookrivljeni, koji se mrtav pijan od 2,86 promila izderao “Dobili ste plaću pa ste došli trošiti, cigani”.

To, naravno, nije dobro prošlo pa je nastala prava makljaža. Njegov mlađi prijatelj također je bio pod utjecajem alkohola od 0,62 promila i uletio je u tučnjavu s trojicom Roma, 24-godišnjakom, 57-godišnjakom i njegovim 24-godišnjim sinom, piše epodravina.hr.

Udaralo se na sve strane, rukama i nogama, a na kraju su svi prošli s novčanim kaznama od suda.

Prvookrivljeni je dužan platiti 300 kuna, drugookrivljeni 450 kuna, a trojica Roma po 675 kuna, no i dvije trećine kazne za svakoga bit će dovoljno. Uz to, svatko od njih mora platiti i po 100 kuna sudskih troškova.

Kao otežavajuće okolnosti prvoj dvojici sud je uzeo alkohol u organizmu, a ostaloj trojici nije pomoglo to što su već kažnjavani u području javne sigurnosti.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Pomirba na pomolu? Rusi tvrde da je Trump pozvao Putina u posjet SAD-u
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.