TEŠKO STRADALA Vozačica (24) sletjela s ceste i udarila u drvo

Snijeg koji je jutros zapao u Međimurju prouzročio je velike probleme u prometu. Čitatelji su nam javljali kako je bilo užasno teško u prometu i nastao je pravi kaos. Bilo je ugaženog snijega na cesti, vozilo se u kolonama...

>>> FOTO Kaos u prometu - vozila izlijeću s ceste diljem Međimurja

Slali su nam i fotografije na kojima je vidljiva vozila koja su sletjela s ceste ili pak se dogodio sudar. Bilo je izlijetanja vozila s ceste uz kanal HE Dubrava, kod Žiškovca, Slemenica, Selnice...

Teža prometna nesreća dogodila se danas oko 10:30 sati na cesti uz kanal na relaciji između Preloga i Otoka. 24-godišnja vozačica kombi vozila izletjela je s ceste nakon čega je udarila u drvo. 

Vozilom hitne medicinske pomoći hitno je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da ima teške tjelesne ozljede. 

Situacija se, što se prometa tiče, u popodnevnim satima normalizirala, a u prilog tome idu i temperature koje su u plusu.

Potvrdio nam je to i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek. Kaže kako je policija tijekom jutra zaprimila dojave o pet nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena. Sve ostale su prošle s materijalnom štetom.

Prema prognozama, snijeg bi još mogao padati u Međimurju, ali i kiša koja će se smrzavati na tlu. Oprezno i pažljivo vozite!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Policija u Dubrovniku održala prezentaciju o sigurnosti: potraga i za novih 250 policajaca!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.