TEŠKE OZLJEDE Na pijanog vozača bicikla (65) naletjela vozačica (31)

Jučer, 10. rujna oko 23 sata i 10 minuta na kolniku državne ceste broj 3, između Gornjeg Kuršanca i Pušćina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 65-godišnji biciklist teško ozlijeđen.

- Upravljajući biciklističkom trakom tehnički neispravnim biciklom (neispravni uređaji za osvjetljavanje vozila) i pod utjecajem alkohola od 1,93 promila, u jednom trenutku skrenuo je s jedne strane kolnika na drugu, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način zbog čega je u stražnji kotač njegova bicikla, prednjim dijelom Honde Civic, čakovečkih registracija, naletjela 31-godišnja vozačica - kažu u PU međimurskoj.

Nakon udara došlo je do podizanja bicikliste na poklopac motora i prednje vjetrobransko staklo Honde, a potom i pada na kolnik.

Ozlijeđeni biciklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zadržan na liječenju.

- Biciklist za vrijeme vožnje noću nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku - javljaju iz policije.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Otkazani su pregovori dobavljača i izvanredne Uprave Agrokora!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.