S ČAK 2,44 PROMILA skrivio nesreću, ozlijeđeni vozač i djevojčica (6)

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom proteklog vikenda utvrđena je kod 23-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je pod utjecajem alkohola od 2,44 promila u Šenkovcu skrivio prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Nesreća se dogodila u petak, 6. listopada oko 6 sati i 30 minuta u Šenkovcu u Ulici maršala Tita. Mladi vozač varaždinskih tablica koji se vjerojatno vraćao kući iz 'noćnog života', nije držao dovoljan razmak između vozila pa je prednjim dijelom svog auta udario u stražnji dio vozila ispred sebe kojim je upravljao 45-godišnjak.

S njim u autu je bilo i dijete. Neslužbeno dozanajemo da se radi o 6-godišnjoj djevojčici. Privatnim vozilom prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da srećom imaju lakše ozljede.

Nakon udara pijani 23-godišnjak je odbačen u živu ogradu. Policija ga je uhitila i protiv njega podnijela prekršajnu prijavu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Klizište prijeti kućama kod Petrinje, gradonačelnik poručio: 'Stručnjaci tvrde da je situacija opasna'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.