POLICIJA ULOVILA LOPOVE 'Haračili' po restoranu i obiteljskoj kući

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinio kazneno djelo teške krađe.

- On je u petak 12. svibnja u kasnim poslijepodnevnim satima u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, provalio restoran vlasništvo 38-godišnjaka, te ukrao LCD televizor (Quadro). Materijalna šteta procjenjuje se na petstotinjak kuna - kažu u policiji.

Ukradeni televizor policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su i vratili vlasniku.

Protiv 31-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Također dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnji mladić s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške krađe.

- Naime, u utorak 16. svibnja u prijepodnevnim satima u Čakovcu, Preloškoj ulici, provalio je u obiteljsku kuću, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari, ali pritom nije ništa ukrao. Nakon toga iz otvorene garaže ukrao je stotinjak praznih boca PET ambalaže, dok je iz otključane gospodarske zgrade ukrao protočni bojler - priopćili su iz međimurske policije.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 400 kuna. Dio ukradenih predmeta pronađen je i vraćen 37-godišnjoj vlasnici.

Protiv 19-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Kujundžić pokušava opravdati izjavu koja je razbjesnila javnost, uvjerava da su njegove riječi izvučene iz konteksta!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.