POLICIJA IH NAŠLA Maloljetnici i mladić 'operirali' po Turčišću

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije, počinili kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su početkom kolovoza ove godine u Turčišću, provalili u obiteljsku kuću, vlasništvo 54-godišnjakinje, odakle su ukrali LCD televizor, LED baterijsku svjetiljku i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna - javlja policija.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Prelog pronašli su dio ukradenih predmeta te ih vratili kućepazitelju pošto se vlasnica nalazi u inozemstvu.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije i 21-godišnjak s područja općine Domašinec, počinili kazneno djelo teške krađe.

- Sumnja se da su u noći s 21. na 22. kolovoza u Turčišću, provalili u prostorije lokalnog nogometnog kluba, odakle su ukrali LCD televizor, muzičku liniju, nekoliko nogometnih lopti, sportsku torbu te razna alkoholna i bezalkoholna pića. Ujedno, iz jedne od prostorija ukrali su brdski (MTB) bicikl, vlasništvo maloljetnika. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna - doznajemo od PU međimurske.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Prelog pronašli su dio ukradenih predmeta te ih vratili predstavniku nogometnog kluba.

Nadležnom držanom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nova dimenzija apsurda u Lijepoj našoj: 'kninska kraljica' na čelu Radne skupine za izradu novog Zakona kojem je za dlaku umakla
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.