PREMINULA biciklistica iz Cirkovljana koju je udario kombi

Danas, 12. rujna Operativno komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je obavijest Županijske bolnice Čakovec da je preminula 77-godišnja sudionica prometne nesreće koja se dogodila u utorak, 5. rujna u Prelogu.

>>> NESREĆA U PRELOGU Kombijem išao rikverc i udario ženu na biciklu

Nešto prije 12 sati, 29-godišnji vozač Renault Mastera, varaždinskih registracija, nakon što je zaustavio vozilo u Ulici Konopljišće kod kbr. 9, krenuo je unatrag, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način zbog čega je stražnjim dijelom kombija udario u prednji kotač bicikla s kojim je uz desni rub kolnika upravljala 77-godišnja biciklistica. Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozačice na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena biciklistica prevezena je u Županijsku bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći zadobila teške ozljede opasne po život zbog čega je zadržana na liječenju. Protiv 29-godišnjeg vozača kombija zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju. Preminula 77-godišnjakinja iz Cirkovljana peta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Oleg Butković za RTL: 'Horvat i Tolušić ljudi su s iskustvom koji znaju voditi svoje resure'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.