Povezane vijesti
  
4. SAJAM vježbeničkih tvrtki u Varaždinu

4. SAJAM vježbeničkih tvrtki u Varaždinu

U utorak, 10. travnja 2018. god. održao se 4. Sajam vježbeničkih tvrtki u Gospodarskoj školi u Varaždinu gdje su nastupile mnogobrojne vježbeničke tvr...

PLAĆALI SEKS Svoju djevojku (28) podvodio poduzetnicima iz Međimurja i Podravine

Muškarac (52) iz Koprivnice, koji je sredinom srpnja završio u istražnom zatvoru zbog podvođenja svoje 28-godišnje djevojke, na sudu će prema optužnici odgovarati za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije.

Policijski glasnogovornik Dražen Laljek potvrdio je za podravski.hr kako svih 11 kaznenih djela potječe iz istog kaznenog predmeta koprivničke policije kojeg su operativno završili u srpnju prošle godine.

Drugim riječima, djevojka koju je 52-godišnjak bez prisile podvodio, imala je 11 klijenata. Barem su ih toliko koprivnički policajci otkrili temeljem praćenja, snimanja razgovora i drugih mjera poduzetih tijekom kriminalističkog istraživanja.

Da je optužnica protiv 52-godišnjaka podignuta i potvrđena potvrdili su im i u Općinskom državnom odvjetništvu. Da su tijekom istrage policijski istražitelji utvrdili kako je muškarac silio djevojku na prostituciju, kazneno djelo moglo je biti i teže.

No, nikakve prisile prema toj djevojci nisu našli. Ona je dobrovoljno pružala spolne usluge brojnim muškarcima i novac predavala svom partneru. Usluge je navodno naplaćivala 50 eura i više, ovisno o vrsti. Tijekom izvida utvrđeno je i kako je koprivnički svodnik novac trošio na kocku.

Suđenje koje će vrlo skoro biti pred nama bit će vrlo zanimljivo ako tužitelji predlože, a sud prihvati, svih poznatih 11 klijenata s područja Koprivničko-križevačke i Međimurske županije. Riječ je o pretežito imućnim poduzetnicima starijim od 50 godina, piše podravski.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nervoza raste uoči Dana D! Pogledajte kako je izgledalo šest mjeseci bijega Ivice Todorića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.