PIŠKORNICA Sjećate li se Mladena Jozinovića? Čini se da je i krivotvorio diplomu

Istražitelji su ovih dana otkrili novu činjenicu o bivšem šefu Piškornice Mladenu Jozinoviću (38), čiji je slučaj kad je sam sebi isplatio milijun kuna bonusa odjeknuo u javnosti. Sada se piše o tome da je Jozinović navodno krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu. Jozinović uopće nema završen fakultet, a govorio je da ima, piše Podravski list.

> PIŠKORNICA Direktor Jozinović sebi isplaćivao bonus, Čačić: 'Treba dati ostavku'

Izvori bliski županijskim vlastima, suvlasnicima Piškornice, otkrivaju kako bi Jozinovića, među ostalim, policija mogla teretiti za krivotvorenje diplome te nezakonitu financijsku korist koju je time namaknuo.

Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio da je riječ o prometnom fakultetu u Beogradu, a ne Zagrebu. No odao ga je i životopis koji je 2012. godine, prije nego što će biti izabran za direktora, poslao županijskim skupštinama u Krapini, Varaždinu, Koprivnici i Čakovcu, koji su suvlasnici Piškornice.

U rubrici 'obrazovanje' piše: 'Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci; Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, diplomirani inženjer; Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu – u tijeku magisterij', piše Podravski list.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dobre vijesti: Hrvatskoj dignut kreditni rejting - znači li to bolji život za građane?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.