NAPAO POLICAJKU Pijan joj prišao s leđa i šakom udario u rame

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Napad na službenu osobu.

- Kako se sumnja, navedeni je jučer, 12. ožujka oko 17.20 sati na dvorištu svoje kuće u Ludbregu napao policijsku službenicu Policijske postaje Ludbreg. Policijska je službenica u sklopu policijske ophodnje, intervenirala po dojavi 30-godišnjaka koji je bio pod jakim utjecajem alkohola.

Kad su se policijski službenici po završetku postupanja uputili prema službenom vozilu, navedeni je prišao policijskoj službenici s leđa, te je otvorenom šakom udario u desno rame, a nakon što se ista okrenula, pokušao je ponovno udariti rukom - kažu u policiji.

U tome je spriječen po policijskim službenicima, te savladan uz uporabu sredstava prisile i doveden na kriminalističko istraživanje. Isti će se uz kaznenu prijavu dovesti pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Policijskoj je službenici medicinska pomoć pružena po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Nema potrebe da se itko uzrujava: godinu dana uoči izbora ne treba plaćati - nego gomilati dugove i čekati oprost
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.