KRAĐE Alarm otjerao lopove u Domašincu, u Kotoribi ukrali vodene topove

Između 12. i 16. svibnja u Kotoribi, Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner, vlasništvo poduzeća iz Hodošana, odakle je ukrao nekoliko vodenih topova za navodnjavanje i građevinska kolica.

- Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku - kažu u policiji.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica maloljetnika i 19-godišnji mladić, počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

- Naime, 13. ožujka u kasnim večernjim satima u Domašincu, Ulici Martina Pušteka, provalili su u prostorije lokalnog nogometnog kluba iz kojih ništa nije ukrao. Nakon toga provalili su u obližnji ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća, ali je nakon uključenja alarma odustali su od dovršenja kaznenog djela. Ukupna materijalna šteta nastala provaljivanjem procjenjuje se na oko tri tisuće kuna - doznajemo u međimurskoj policiji.

Prema maloljetnim osumnjičenicima, te protiv 19-godišnjeg osumnjičenika podnijet će posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.    

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Grad Pula odlučila pomoći svojim poduzetnicima: subvencionirati će troškove potrage za djelatnicima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.