GORNJI HRAŠĆAN Kombi oduzeo prednost i udario u ogradu kapelice

Kako smo javili u petak, 8. rujna nešto prije 17 sati, u Gornjem Hrašćanu dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do sudara Ford Mondea i VW Transportera.

 

>>> FOTO Sudar u Gornjem Hrašćanu, jedna osoba prevezena u bolnicu

U policiji nakon završenog očevida doznajemo da se nesreća dogodila na raskrižju Varaždinske i Čakovečke ulice. 58-godišnji vozač VW Transportera oduzeo je prednost prolaska vozaču Forda s kojim je Čakovečkom ulicom upravljao 61-godišnjak pod utjecajem alkohola.

Nakon sudara, teretni auto je odbađen van kolnika nakon čega je stražnjim dijelom udario u metalnu ogradu kapelice (vlasništvo župe Macinec). Vozač Forda je hitno prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Neslužbeno saznajemo da je 58-godišnjak iz Banfija, a 61-godišnjak iz Gornjeg Hrašćana.

U policiji kažu da će obojica biti prekršajno sankcionirana - jedan zbog izazivanja prometne nesreće, a drugi zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Prodavačicama na tržnici euro će otežati posao, ali im se novčanice sviđaju: 'Euri su mi ljepši, čvršći, kune nekako najkraće traju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.