FOTO Piroman opet na djelu - u Maloj Subotici i Palovcu palio kafiće

Noćas (29. kolovoza), tridesetak minuta nakon ponoći u Maloj Subotici, Glavnoj ulici izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, vlasništvo 24-godišnjaka.

U požaru je izgorjela plastična kanta za smeće, dok je djelomično nagorio plastični stol. Nešto kasnije, u Palovcu, Glavnoj ulici, izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca.

U ovom požaru izgorjele su plastične stolice i stolovi, suncobrani te cerada nadstrešnice terase. Požar terase u Maloj Subotici vlasnik objekta sam je ugasio, dok su požar u Palovcu ugasili vatrogasci čakovečke javne postrojbe te dobrovoljnih društava Palovec i Mala Subotica. Materijalna šteta za sada nije poznata, dok će se danas (29. kolovoza) obaviti očevid.

- Policijski službenici Policijske postaje Čakovec obilaskom šireg mjesta događaja zatekli su 32-godišnjaka, kojeg su ga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje - kažu u policiji.

Neslužbeno doznajemo da se radi muškarcu iz Držimurca koji je policiji i sudstvu od prije poznat po ovakvim incidentima i potpalama.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Šef tajne službe brifirao predsjednicu što su otkrili o aferi Hotmail: najavila razgovor s premijerom!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.