DOŠLI U RUKE POLICIJE U Čakovcu na gradilištu krali alat

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio dvije teške krađe. Jednu od spomenutih provala počinio je s 25-godišnjakom, također s područja općine Pribislavec.

- Sumnja se da je 18-godišnji osumnjičenik početkom lipnja ove godine u Čakovcu, na gradilištu privatnog hotela u Ulici Vladimira Nazora, provalio u improvizirano spremište, odakle je ukrao razni električni alat.

Ujedno, sumnja se da su osumnjičeni mladići krajem kolovoza ponovno provalili u spomenuto spremište i ukrali razni građevinski alat. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna - kažu u policiji.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su dio ukradenog alata (kutna brusilica i industrijski reflektor) te ga vratili predstavnicima građevinskih poduzeća, koja izvode radove na izgradnji hotela.

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Grad Pula odlučila pomoći svojim poduzetnicima: subvencionirati će troškove potrage za djelatnicima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.