DEVET KRAĐA Lopovi ukrali strojeve, novčanik, odjeću i peć na kruta goriva

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je pet teških krađa i četiri krađe. Policija u današnjem izvješću izdvaja tri krađe.

U noći s 9 na 10. studenoga u Donjoj Dubravi, Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka odakle je ukrao profesionalne strojeve vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 25. listopada i 8. studenoga u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao peć na kruta goriva te razne odjevne predmete. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 31. listopada i 6. studenoga u Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće ukrao je razni nakit vrijednosti više tisuća kuna.
Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

18-godišnjak iz Pribislavca pokrao poduzeće iz Čakovca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo teške krađe.

- Između 8. travnja i 7. studenoga ove godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provalio je u skladište privatnog poduzeća gdje je ukrao profesionalne strojeve vrijednosti više tisuća kuna. Ukradeni predmeti oduzeti su i vraćeni vlasniku - kažu u policiji.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Saborski zastupnici se ni međusobno ne poznaju: HDZ-ovci rekorderi u nepoznavanju kolega iz klupa
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.