112 Sudar u Pribislavcu, krađe kokoši i bakra, fazan razbio staklo na autu

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 89 poziv. Od toga je 31 poziv bio namjenski i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (16) i policiji (13). Od jučerašnjih događaja izdvajaju četiri dojave.

U 07:53 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi kokoši i bicikla u Goričanu. U 13:43 zaprimljena je dojava o sudaru dva osobna automobila u Pribislavcu. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

U 16:19 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog automobila na fazana, na izlazu iz Štrukovca prema Murskom Središću. Na vozilu je razbijeno vjetrobransko staklo. U 17:10 stigla je dojava o krađi bakra iz kuće u Sitnicama.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 12 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju, 3 poziva bila su lažna, dok za 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u srijedu, 13. rujna neće biti struje u vremenu od 8:30 do 12 sati u Ivanovcu u ulicama Josipa Broza od kbr. 52 do kbr. 70 parni i od kbr. 87 – kbr. 97 neparni, Augusta Šenoe od kbr. 6 do kbr. 16 i Mihovila Pavleka Miškine kbr 16.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

SDP-ovki prekipjelo i dala ostavku: 'Mogu li se kvazipolitičari odmaknuti od ukorijenjenih poimanja da su žene bića drugog reda?!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.