VOZAČI, BUDITE STRPLJIVI Kolona na Lučkom 12,5 kilometara

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti kao i u priobalju. Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Vozi se usporeno i u kolonama u pokretu na autocesti A1 između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo 2 u oba smjera te između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba. Pojačan je priljev vozila i u većini trajektnih luka, javlja HAK.

Na izlasku s autoceste kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 12,5 km. Kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1,5 km. U zoni radova kod čvora Kraljevečki Novaki u smjeru Varaždina kolona je duga oko 1 km. Na otoku Krku prema kopnu kolona je duga oko 2 km, a u smjeru otoka Krka oko 1 km.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona duga 5 km koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon. Kolona vozila prema GP Pasjak duga je oko 4 km. Zbog bure, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Oliver u RTL Direktu o 70. rođendanu kojeg slavi velikim koncertom: 'Koncert će bit dug i bit će dobro'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.