Povezane vijesti
UHIĆEN izvršni direktor Audija

UHIĆEN izvršni direktor Audija

Izvršni direktor njemačkog proizvođača automobila Audija Rupert Stadler uhićen je u ponedjeljak, objavio je glasnogovornik krovne grupe Volkswagen (VW...

VEDRAN DELIMAR uspješan i među brojnom konkurencijom u Bosni i Hercegovini

Prvenstvo Hrvatske po prvi puta se održalo izvan granica Republike Hrvatske, u Bosni i Hercegovini, točnije u Jajcu.

Prekrasni krajolik Plivskih jezera, sa bezbroj manjih i većih slapova privukao je mnoštvo vozača autoslaoma koji su došli pokazati svoje vozačke sposobnosti.

Devedest automobila na startu respektabilna je brojka i velika konkurencija za napraviti dobar rezultat, ali našeg automobilista Vedrana Delimara to nije nimalo omelo. Prvi puta je 'okusio' stazu i odmah osvojio odlično četvrto mjesto ukupnog poretka i drugo u klasi!

Prva vožnja još bolje vrijeme, ali porušeni čunj i 3 sekunde kazne potisnulo ga je na šesto mjesto ukupno, što je i dalje fantastičan rezultat. Druga vožnja je bila još brža i 'čišća' i opet mu je pripalo četvrto mjesto.

'Pokušavam uzeti jako viski plasman u generalci, krećem u zadnju vožnju, trebam još barem sekundu i nevjerojatno mi zapne noga između gasa i kočnice, ne mogu odvoziti sektor i prekočim se dvoja vrata, znači vožnja je otpala... Ali na kraju krajeva, odlično šesto mjesto generalno, treće mjesto u klasi 7 za Prvenstvo Hrvatske, treće mjesto u grupi 3 prvenstva Bosne i Hercegovine, te drugo mjesto u klasi 9 za Otvoreno prvenstvo Jajca su rezultati s kojima sam prezadovoljan. Ovim putem se zahvaljujem tati i prijateljima, te naravno mojim vjernim sponzorima', kaže Delimar

Sljedeća utrka je na domaćem terenu, u Dubravi, a vozi se u nedjelju 17. lipnja 2018. godine. 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Vodimo vas u Mallorcu: naš reporter se među prvima provozao najnovijim Golfom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.